Umida Group AB

På Extra Bolagsstämma den 29 november 2010 har Kajsa Bergqvist enligt plan valts in i styrelsen för Cefour Wine & Beverage Partihandel AB (publ). Kajsa Bergqvist är utbildad sommelier med egen vinimport och kommer att ta en aktiv roll i Cefours globala expansion.

”Det känns inspirerande och bra för oss att Kajsa med sin internationella anknytning och sitt genuina intresse för vin vill vara med och aktivt medverka till Cefours globala expansion”, berättar Cefours styrelseordförande Mats Krönlein.

Kajsa Bergqvist (f. 1976) är en av Sveriges största friidrottsstjärnor med en rad framgångar i EM, VM och OS. Vid sidan om friidrotten har Kajsa utbildat sig inom reklam & marknadsföring från universitet i Dallas och till sommelier via Restaurang Akademin. Kajsa driver sedan 2010 import av eget vin under Kajsa Wines AB.

Cefour har utvecklat ett koncept för att förenkla utskänkning av vin och andra alkoholhaltiga drycker i sammanhang såsom festivaler, mässor och vid t ex flygresor. I anläggningen i Åhus tappas vin på egentillverkade vinglas i PET som försluts och säljs. Bolaget har levererat till kunder i Sverige, övriga Europa samt Japan. Cefour genomför just nu en nyemission och planerar listning på Aktietorget i januari.

För mer information vänligen kontakta:
Jan Sjödin
Grundare, produktionsansv.
0708-97 00 50
jan@cefour.parkinglot.se

Mats Krönlein
styrelseordförande, informationsansv.
0709-32 50 06
mats@cefour.parkinglot.se

Lämna ett svar