Umida Group

Umida Group AB (publ) (Umida), är en företagsgrupp inom dryckesbranschen som producerar, marknadsför och säljer vin, sprit, blanddryck, glögg och andra alkoholhaltiga drycker samt flytande livsmedel. Umida Group är ett innovativt, kvalitets- och miljömedvetet dryckesföretag med visionen att skapa hållbara smakupplevelser.
Genom dotterbolagen Götene Vin & Spritfabrik AB, Umida Partners AB (tidigare Vinfabriken Sverige AB), Brands For Fans Sweden AB och varumärket Cefour International produceras, tappas, säljs och distribueras både egna och externa uppdragsgivares varumärken i innovativa och miljösmarta förpackningslösningar. Umida Group verkar idag på en internationell marknad med kunder och uppdragsgivare i flera olika länder.
Umida Brands

Umida Brands består av egenproducerade varumärken. Dessa varumärken finner du på Systembolaget men också till viss del på export.

Umida brands _foretagetBrands For Fans

Brands For Fans är ett svenskt företag på en global arena, ledande inom försäljning och marknadsföring av alkoholdryck producerad med och av artister. Genom nära samarbete med band/artister som Ghost, Hammerfall, In Flames, Jonas Åkerlund, Judas Priest, Motörhead, Plura, Slayer, och Sweden Rock Festival lanseras attraktiva produkter för fansen. Vårt sätt att skapa affärsframgångar för både artister och dryckesproducenter har gjort att vi fångat såväl rockpublik som dryckesintresserade genom kvalitativa releaser och trovärdig kommunikation.
Umida Partners

Umida Partners består av starka internationella varumärken. Import och local försäljning på den svenska markanden.

Umida Partners_företaget