Umida Group

Umida Group är en ledande aktör inom produktion och försäljning av vin, sprit och andra alkoholhaltiga drycker samt flytande livsmedel. Vi är ett innovativt, kvalitets- och miljömedvetet dryckesföretag med visionen att skapa hållbara smakupplevelser. Genom dotterbolagen Götene Vin & Spritfabrik AB, Vinfabriken Sverige AB, Cefour International AB och Brands For Fans AB produceras, tappas, säljs och distribueras både egna och externa uppdragsgivares varumärken i innovativa och miljösmarta förpackningslösningar. Umida Group verkar idag på en internationell marknad med kunder och uppdragsgivare på många olika marknader.
Götene Vin & Spritfabrik

Götene Vin & Spritfabrik AB producerar och säljer vin, sprit och andra alkoholhaltiga drycker och även många alkoholfria alternativ. Vi erbjuder också ett brett sortiment av matlagningsprodukter tex oljor, vinäger och matlagningsviner till restauranger och storkök.

gotene


Vinfabriken Sverige AB

Vinfabriken Sverige AB utvecklar och tillverkar smakupplevelser i buteljerad form. Sortimentet består idag av flera kritikerrosade glöggsorter, cider, en omtalad gin och ett stort antal intressanta viner från såväl Sverige som resten av världen. Vinfabriken är Umida Groups hjärta för innovation och produktutveckling. Vi brinner för och har hög kompetens inom utveckling av nya smaker, blandningar och produkter.

Vinfabriken-14

Brands For Fans

Brands For Fans är ett svenskt företag på en global arena, ledande inom försäljning och marknadsföring av alkoholdryck producerad med och av artister. Genom nära samarbete med band/artister som Ghost, Hammerfall, In Flames, Jonas Åkerlund, Motörhead, Mustasch, Plura, Rammstein, Slayer, Status Quo och Sweden Rock Festival lanseras attraktiva produkter för fansen. Vårt sätt att skapa affärsframgångar för både artister och dryckesproducenter har gjort att vi fångat såväl rockpublik som dryckesintresserade genom kvalitativa releaser och trovärdig kommunikation.
Cefour International

Cefour säljer och distribuerar drycker som tappats på specialdesignade, praktiska och drickfärdiga engångsglas av splitterfri och återvinningsbar plast. Med ”Selected by glass” erbjuder vi en effektiv serveringslösning som riktar sig främst till arenor, festivaler och events, men även passar till catering, detaljhandel och flygindustrin.

Logo_Cefour-Int