Varumärken

Umida Group erbjuder en växande och spännande portfölj av egna varumärken och importprodukter inom olika dryckeskategorier.Jaguara

Jaguara rom har skapats som en modern produkt för att attrahera nya konsumenter till den annars traditionella romkategorin. Den höga alkoholhalten är en smakbärare som ger rommen en kraftfull stil samtidigt som den upplevs som välbalanserad och mjuk.

Destilleringen av Jaguara sker i enkelpannor, så kallade pot stills vilket ger en kraftigare och mer smakrik sprit då fler aromer blir kvar i destillatet. Därefter sker lagringen av rommen i upp till 15 år på bourbonfat.

Besök hemsida för Jaguar


Brands For Fans

Brands For Fans är ett svenskt företag på en global arena, ledande inom försäljning och marknadsföring av alkoholdryck producerad med och av artister. Genom nära samarbete med band/artister som Ghost, Hammerfall, In Flames, Jonas Åkerlund, Motörhead, Mustasch, Plura, Rammstein, Slayer, Status Quo och Sweden Rock Festival lanseras attraktiva produkter för fansen. Vårt sätt att skapa affärsframgångar för både artister och dryckesproducenter har gjort att vi fångat såväl rockpublik som dryckesintresserade genom kvalitativa releaser och trovärdig kommunikation.

Se produktsortimentet för Brands For FansCasana

Casana® Tonic Ready-to-Drink 4.5% är en färdigblandad ekologisk dryck med lätt kolsyrad tonic som passar alla tillfällen, från fördrink till fest. Drycken finns i Systembolagets ordinarie sortiment på hyllan för Cider & Blanddrycker.

Se produktsortimentet för CasanaLe Petit Berét

Vinerna är 100% alkoholfria under hela produktionsprocessen, från det att druvorna skördas tills det att vinet tappas. Detta är en betydande faktor och gör att vi kan garantera konsumenter att produkten är just helt alkoholfri.Lacks

LACKS! är en serie smakfulla shot produkter med 25% alkoholstyrka. Lacks producerar vi i vår moderna anläggning på Götene Vin och Spritfabrik i Götene. Lacks finns i tre olika smaker där Hallon/Lakrits är den populäraste smaken och vår huvudprodukt. Lacks finner du på de flesta Systembolag samt i välsorterade krogbarer runt om i landet. 

Se produktsortimentet för LacksMonte Flor

År 1954 grundade en grupp företagande vinodlare San Isidro Cooperativ. 2007 utvecklade San Isidro, med mer än 50 års erfarenhet och ett expert team, Bodegas Latúe. Bodegas Latué är idag en av Spaniens modernaste anläggningar, specialiserad på ekologiska viner i storskalig produktion.
Ekfatslagrat rött ekologiskt vin av sorterna Tempranillo, Cabernet Sauvignon och Garnacha. Ett fruktigt och fylligt vin med solmogna toner av röda bär, örter och ekfat.

Se produktsortimentet för Monte FlorBlomberg

Blomberg är vårt varumärke för matlagningsprodukter, tex matlagningsvin, vinäger och oljor. Varumärket har koplingar till Blombergs säteri som har rötter ända tillbaka till 1.000-talet. Under varumärket Blomberg erbjuder vi även en helt ekologisk serie produkter. Blomberg portföljen säljs till storköksmarknaden.

Se produktsortimentet för Blombergs