Varumärken

Umida Group erbjuder en växande och spännande portfölj av egna varumärken och importprodukter inom olika dryckeskategorier.Casana

Casana® Tonic Ready-to-Drink 4.5% är en färdigblandad ekologisk dryck med lätt kolsyrad tonic som passar alla tillfällen, från fördrink till fest. Drycken finns i Systembolagets ordinarie sortiment på hyllan för Cider & Blanddrycker.

Se produktsortimentet för Casana


Lacks

LACKS! är en serie smakfulla shot produkter med 25% alkoholstyrka. Lacks producerar vi i vår moderna anläggning på Götene Vin och Spritfabrik i Götene. Lacks finns i tre olika smaker där Hallon/Lakrits är den populäraste smaken och vår huvudprodukt. Lacks finner du på de flesta Systembolag samt i välsorterade krogbarer runt om i landet. 

Se produktsortimentet för Lacks

GR8

GR8 är en blanddryck i PET flaska med smak av Mango och Ananas. En kvalitetsprodukt som innehåller svensktillverkat fruktvin och är smaksatt med naturliga råvaror. GR8 har en frisk, balanserad smak och bäst dricker man den väl kyld. Den är perfekt som fördrink och är ett uppskattat alternativ till öl och vin. Varumärket har nyligen utökats med nya goda smakkombinationer – Jordgubb/lime, Blåbär och Svartvinbär/lingon.

Se produktsortimentet för GR8Vinfabriken

Varumärket Vinfabriken är en garant för vin- och spritproduktion av hög kvalitet. I Vinfabrikens  sortiment finns både alkohol- och alkoholfria drycker samt olika alternativ med Krav-märkning. Mest populär är Vinfabrikens Äppelglögg som passar lika bra på klassiskt vis som kall. Även mjöd och fruktvin ingår i det spännande sortimentet som växer fram under varumärket Vinfabriken. Vinfabrikens senaste lansering i Sverige är en ekologisk lågalkoholsnapps som finns i Systembolagets ordinarie sortiment.

Se produktsortimentet för Vinfabriken


Brands For Fans

Brands For Fans är ett svenskt företag på en global arena, ledande inom försäljning och marknadsföring av alkoholdryck producerad med och av artister. Genom nära samarbete med band/artister som Ghost, Hammerfall, In Flames, Jonas Åkerlund, Motörhead, Mustasch, Plura, Rammstein, Slayer, Status Quo och Sweden Rock Festival lanseras attraktiva produkter för fansen. Vårt sätt att skapa affärsframgångar för både artister och dryckesproducenter har gjort att vi fångat såväl rockpublik som dryckesintresserade genom kvalitativa releaser och trovärdig kommunikation.

Se produktsortimentet för Brands For FansSelected By Glass

Selected By Glas är vårt varumärke för färdigpackade, drickfärdiga vinglas som tillverkas av splitterfri, återvinningsbar plast. Speciellt uppskattat och efterfrågat på events, festivaler och konserter. I sortimentet erbjuds idag ett Rött, Rosé och Vitt vin.

Se produktsortimentet för Selected by Glass


Biostilla

Biostilla Organic Gin är en helt ekologisk produkt som vi importerar från Italien. En storsäljare på Systembolaget med sin miljövänliga profil i PET-flaska. I övrigt består sortimentet av traditionell klassisk grappa, en ekologisk vodka och en pigg limoncello.

Se produktsortimentet för Biostilla


Blomberg

Blomberg är vårt varumärke för matlagningsprodukter, tex matlagningsvin, vinäger och oljor. Varumärket har koplingar till Blombergs säteri som har rötter ända tillbaka till 1.000-talet. Under varumärket Blomberg erbjuder vi även en helt ekologisk serie produkter. Blomberg portföljen säljs till storköksmarknaden.

Se produktsortimentet för Blombergs