Umida Group AB

Umida Group AB (publ) Monte Flors utbud av högkvalitativa röda och vita viner har varit en trotjänare på svenska restauranger under många för såväl matlagning som husets vin. Nu tar Monte Flor en unik position på konsumentmarknaden som de två största bag-in-boxprodukterna på Systembolaget.

Monte Flor är ett av Umidas egenutvecklade varumärken som fram tills idag endast sålts via restaurang och störköksmarkanden. Efter ett ökat intresse och som ett led i Umidas innovationsprogram görs nu två vinprodukter tillgängliga via Systembolagets beställningssortiment. Vinerna sälj i en unik 10-liters stor bag-in-box vilket gör vinerna till den största bag-in-boxförpackningen som idag finns tillgängliga via Systembolaget. Umidas affärsidé är att arbete innovativt samt att erbjuda konsumenter något utöver det vanliga. Priset för en 10-liters bag-in-box är 599 kr. Monte Flors produkter är ekologiska och den stora förpackningen är klimatsmart.

”Att vi nu får möjligheten att visa upp Monte Flors viner gentemot Systembolagets konsumenter är väldigt spännande. Vinernas höga kvalitetsnivå i relation till sitt pris, samt att de är ekologiska och paketerade i den miljösmarta 10-liters bag-in-boxer gör att vi hoppas att konsumenterna kommer att ta till sig dessa två viner. Säsongsmässigt är det ett ypperligt tillfälle att testa en större bag-in-box då sommaren är fylld av tillfällen för de större sammankomsterna där dessa produkter kan passa in.” säger Filip Lundquist, VD på Umida Group AB.

 

För ytterligare information, kontakta:

Filip Lundquist, VD, Umida Group AB (publ), Telefon: +46 (0)76 942 41 21