Umida Group AB

Cefour Wine & Beverage Partihandel AB (publ) har tecknat avtal med Camp Sweden inför fotbolls-EM 2016 i Frankrike. Supporterevenemanget som kallas Camp Riviera och hålls i Agay, Frankrike, har valt Cefour’s serveringslösning Selected by Glass för samtlig vinförsäljning under evenemanget.

Camp Sweden är ett initiativ av fotbollsälskare för att stötta det svenska landslaget i fotboll samt bygga en supporter- och läktarkultur kring landslaget. Organisationens målsättning är att stötta det svenska landslaget i fotboll såväl hemma som på bortaplan. En viktig aktivitet är att underlätta för svenska supportrar att samlas före och under landskamperna för att mobilisera detta stöd. Under fotbolls-EM 2016 i Frankrike genomförs supporterevenemanget Camp Riviera i Agay, Frankrike.

Cefour har tecknat avtal med Camp Sweden om att vara huvudleverantör av vin genom Cefour’s Selected by Glass™ inför supporterevenemanget Camp Riviera, i juni 2016. Ordervolymen är satt till 12 000 glas.

”Vi valde Cefours förfyllda vinglas för att vi vet att de kommer passa perfekt vid vårt fotbollsevenemang utanför Nice i sommar. På vårt festivalområde skall många människor umgås och trivas på en liten yta. Detta gör att vi måste ställa höga krav på både effektivitet och säkerhet. Genom Cefour’s Selected by Glass™ fick vi bägge delar. Att sedan vinet är av hög kvalitet ser vi som en bonus av en redan god affär.” säger Lars Ekelöf, Camp Sweden och Camp Riviera

”Vi är både glada och stolta över att ha levt upp till de högt ställda kraven från Camp Riviera. Detta är ännu en bekräftelse på styrkan i vår serveringslösning och kvaliteten i vår produkt. I denna enskilda affär ser vi inte primärt till ordervärdet, utan vi ser Camp Sweden/Camp Rivera som en viktig referenskund och att detta samarbete skall skapa förutsättning för fler samarbeten inom samma segment. Vi hoppas att samtliga supporters på plats i Frankrike ska tycka om våra produkter och att evenemanget i sin helhet blir lyckosamt.” säger Henrik Sundewall, VD för Cefour

För ytterligare information, kontakta:

Henrik Sundewall, VD, Cefour Wine & Beverage Partihandel AB (publ)
E-post:          henrik.sundewall@cefour.parkinglot.se
Telefon:         076-877 00 00