Varumärken

Umida Group erbjuder en växande och spännande portfölj av egna varumärken och importprodukter inom olika dryckeskategorier.Shot 4.4

Shot 4.4 är en serie smakfulla shot produkter med 25% alkoholstyrka. En shot i USA är 4,4 cl, därav namnet Shot 4.4. Hallon/Lakrits är den populäraste smaken och vår huvudprodukt. I sortimentet ingår även Lakrits och nyheterna Viol/Laktrits, Ginamon och Mint.

Se produktsortimentet för Shot 4.4GR8

GR8 är en blanddryck i PET flaska med smak av Mango och Ananas. En kvalitetsprodukt som innehåller svensktillverkat fruktvin och är smaksatt med naturliga råvaror. GR8 har en frisk, balanserad smak och bäst dricker man den väl kyld. Den är perfekt som fördrink och är ett uppskattat alternativ till öl och vin. Varumärket har nyligen utökats med nya goda smakkombinationer – Jordgubb/lime, Blåbär och Svartvinbär/lingon.

Se produktsortimentet för GR8Vinfabriken

Varumärket Vinfabriken är en garant för hög kvalitet. I vinfabrikens sortiment finns både alkohol- och alkoholfria drycker och alternativ med Krav -märkning. Mest populär är Vinfabrikens Äppelglögg som passar lika bra på klassiskt vis som kall. Även mjöd och fruktvin ingår i det spännande sortimentet som växer fram under varumärket Vinfabriken.

Se produktsortimentet för VinfabrikenSelected By Glass

Selected By Glas är vårt varumärke för färdigpackade, drickfärdiga vinglas som tillverkas av splitterfri, återvinningsbar plast. Speciellt uppskattat och efterfrågat på events, festivaler och konserter. I sortimentet erbjuds idag ett Rött, Rosé och Vitt vin.

Se produktsortimentet för Selected by Glass


Biostilla

Biostilla Organic Gin är en helt ekologisk produkt som vi importerar från Italien. En storsäljare på Systembolaget med sin miljövänliga profil i PET-flaska. I övrigt består sortimentet av traditionell klassisk grappa, en ekologisk vodka och en pigg limoncello.

Se produktsortimentet för Biostilla


Blomberg

Blomberg är vårt varumärke för matlagningsprodukter, tex matlagningsvin, vinäger och oljor. Varumärket har koplingar till Blombergs säteri som har rötter ända tillbaka till 1.000-talet. Under varumärket Blomberg erbjuder vi även en helt ekologisk serie produkter. Blomberg portföljen säljs till storköksmarknaden.

Se produktsortimentet för Blombergs