Umida Group

Umida Group är en ledande aktör inom produktion och försäljning av vin, sprit och andra alkoholhaltiga drycker samt flytande livsmedel. Vi är ett innovativt, kvalitets- och miljömedvetet dryckesföretag med visionen att skapa hållbara smakupplevelser. Genom dotterbolagen Götene Vin & Spritfabrik AB, Vinfabriken Sverige AB och Cefour International AB produceras, tappas, säljs och distribueras både egna och externa uppdragsgivares varumärken i innovativa och miljösmarta förpackningslösningar. Umida Group verkar idag på en internationell marknad med kunder och uppdragsgivare på många olika marknader.
Götene Vin & Spritfabrik

Götene Vin & Spritfabrik AB producerar och säljer vin, sprit och andra alkoholhaltiga drycker och även många alkoholfria alternativ. Vi erbjuder också ett brett sortiment av matlagningsprodukter tex oljor, vinäger och matlagningsviner till restauranger och storkök. Legoproduktion där vi producerar på uppdrag av externa beställare är också en viktig del av verksamheten. Vår moderna och flexibla produktionsanläggning ligger i Götene, på Västgötaslätten.

gotene


Vinfabriken Sverige AB

Vinfabriken Sverige AB utvecklar och tillverkar smakupplevelser i buteljerad form. Sortimentet består idag av flera kritikerrosade glöggsorter, cider, en omtalad gin och ett stort antal intressanta viner från såväl Sverige som resten av världen. Vinfabriken är Umida Groups hjärta för innovation och produktutveckling. Vi brinner för och har hög kompetens inom utveckling av nya smaker, blandningar och produkter.

Vinfabriken-14


Cefour International

Cefour säljer och distribuerar drycker som tappats på specialdesignade, praktiska och drickfärdiga engångsglas av splitterfri och återvinningsbar plast. Med ”Selected by glass” erbjuder vi en effektiv serveringslösning som riktar sig främst till arenor, festivaler och events, men även passar till catering, detaljhandel och flygindustrin.

Logo_Cefour-Int


Du måste vara över 20 år för att besöka Umida Group AB.

Var god verifiera din ålder.