Umida Group AB

Umida Group AB (publ) via affärsområdet Brands For Fans lanserar idag den senaste produkten i samarbete med rockbandet KISS på Systembolaget. Produkter KISS Cold Gin lanseras via Systembolagets beställningssortiment och finns från kl 10.00 att beställa på Systembolagets hemsida. Produkten är den tredje i det framgångsrika samarbetet med KISS.  

Brands For Fans inledde ett samarbete med KISS under augusti 2020 och efter de enorma framgångarna med produkterna i KISS Rum Kollection som lanserades under slutet av förra året, har efterfrågan från fansen om ännu en produktlansering från rockgruppen tilltagit. För att besvara den har Brands For Fans, KISS och licensgivaren Epic Rights valt att lansera KISS Cold Gin, en högkvalitativ gin som fullkomligt andas rock’n roll. Liksom bandet är KISS Cold Gin modig och kompromisslös. Inspirerad av bandets rötter i New York City skapar KISS Cold Gin en smakexplosion upp till absolut högsta varvtal. KISS Cold Gin har destillerats fem gånger där basen består av enbär, citronskal samt ett urval av noggrant utvalda kryddor. Ginen innehåller endast naturliga smaker och inga tillsatta sötningsmedel.

Att rockgiganterna KISS samarbetar med det prisbelönta Brands For Fans för att skapa en produkt så ren som den rock’n’roll de spelar är helt naturligt. De första två mörka romprodukterna har sedan lanseringen i slutet av 2020 sålt över 60 000 flaskor och genererar över 10 MSEK i nettoomsättning för Brands For Fans. Som fansen kan förvänta sig spelar både smaken och utseendet på KISS Cold Gin i en liga för sig. Brands For Fans har tidigare belönats med över 10 medaljer från internationella sprittävlingar för de två första KISS-produkternas höga kvalitet och innovativa design. KISS Cold Gin pryds av silver- och gulddetaljer och har alla fyra bandmedlemmarna metalliskt illustrerade på vardera sidan av Brooklyn Bridge. Huvudetiketten är dessutom prydd med en guldskiva och ikoniska landmärken i New York City samt Manhattans Skyline. Det fantastiska art deco-mönstret bakom skivan är en hyllning till ”The Demon’s boots”. Ett etikettkonstverk och en lysande hyllning till KISSTORY och bandets musikaliska rötter. Det här är verkligen en flaska som kommer att sticka ut på butikers hyllor och i många hem runt om i världen. Produkten återfinns just nu till försäljning på Systembolaget eller via Brands For Fans egen webbshop;

https://brandsforfans.com/en/product/kiss-cold-gin/

https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/kiss-5262702/

”Att vi har fått förtroendet från KISS att lansera produkten KISS Cold Gin nästan fem decennier efter att låten släpptes är vi otroligt stolta över. KISS Cold Gin är minst lika välgjord som de prisbelönta mörka romprodukterna som vi lanserade tillsammans med KISS under förra året. Gin är ett betydligt större spritsegment och med tanke på fansens efterfrågan av denna produkt är våra förhoppningar att denna lansering kommer att överträffa alla våra tidigare lanseringar via beställningssortimentet.” säger Filip Lundquist, VD för Umida Group AB (publ).

För ytterligare information, kontakta:

Filip Lundquist, VD, Umida Group AB (publ), Telefon: +46 (0)76 942 41 21