Umida Group AB

Umida Group AB (publ) lanserar idag två tidigare offertvinster på Systembolaget, ELIN Päron Spritz och Ozzy Osbourne The Ultimate Gin.

Elin Päron är en lätt kolsyrad och uppfriskande blanddryck skapad med inspiration från naturens eget skafferi. Den har en tydlig smak av gröna päron och är dessutom en lågsockerprodukt vilket är en trend som växt sig allt starkare de senaste åren. ELIN Päron innehåller inget tillsatt socker utan det enda sockret som finns i drycken är restsötman från vinet. Den låga sockerhalten gör att den uppfattas fräsch och inte sötsliskig. ELIN Päron är en del av den växande ELIN familjen och gör Elin Blåbär och Elin Grapefruit Gin sällskap i Systembolagets fasta sortiment.

Den andra produkten som kommer att finnas tillgänglig på alla Systembolag är Ozzy Osbourne The Ultimate Gin. Ginen är döpt efter Ozzys fjärde studioalbum ”The Ultimate Sin” och nu, 35 år senare, släpps The Ultimate Gin efter att ha vunnit mot 36 andra produkter i Systembolagets blindtester. The Ultimate Gin är en klassisk London Dry Gin vilket innebär att kryddblandningen som används antingen är en destillerad essens eller har lakats ur i spriten innan destillation (steeping). Trots att alkoholhalten ligger på 47% så är det en otroligt len och välbalanserad produkt som kommer falla både gin-fantaster och Ozzy fans i smaken.

ELIN Päron: https://www.systembolaget.se/produkt/cider-blanddrycker/elin-paron-112515/

Ozzy: https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/ozzy-osbourne-105701/

 

För ytterligare information, kontakta:

Filip Lundquist, VD, Umida Group AB (publ), Telefon: +46 (0)76 942 41 21