Umida Group AB

Umida Group AB (publ) lanserar idag genom dotterbolaget Brands For Fans två shots-produkter tillsammans med det svenska bandet Candlemass.

Candlemass är ett svenskt doom metalband som bildades 1984 i Stockholmsförorten Upplands Väsby. Debutalbumet Epicus Doomicus Metallicus som släpptes 1986 var ett av de första och mest ikoniska albumen i Doom Metal-genren. Albumet hade även stor påverkan på många andra efterföljande band. En av grundarna Mats Björkman (Mappe) är också delägarna till artist-intuitionen Garlic & Shots i Stockholm. Garlic & Shots efterfrågade Candlemass shots redan förra året och sedan dess har Brands For Fans försett krogen med tre olika shotsvarianter. Produkterna har varit så populära på Garlic & Shots att två av varianterna nu kommer att lanseras i beställningssortimentet hos Systembolaget. Säljstart är 24 Mars kl 10.00

”Vi har en bevisad kompetens att skapa högkvalitativa shotslikörer, när vi fick frågan från Candlemass var det enkelt att skapa nya produkter tillsammans. Produkterna som tidigare endast sålts på Garlic & Shots blir nu tillgängliga för alla fans via Systembolagets beställningssortiment. Vi har sett fram emot att samarbeta med detta ikoniska rock band och jag hoppas att fansen kommer uppskatta våra två nya produkter”. säger Filip Lundquist, VD på Umida Group AB (publ).

För ytterligare information, kontakta:

Filip Lundquist, VD, Umida Group AB (publ)                      Telefon: +46 (0) 769 42 41 21