Umida Group AB

Umida Group AB (publ) lanserar genom dotterbolaget Brands For Fans idag KISS Black Diamond Premium Dark Rum på Systembolaget. Produkten återfinns inledningsvis i beställningssortimentet där konsumenterna beställer produkten via Systembolagets hemsida. Vid hög efterfrågan kommer produkten att kunna ta sig in på butikshyllor lagom till julhandeln.

Legendariska rockikonerna KISS gör avtryck på dryckesscenen med KISS Black Diamond Premium Dark Rum – deras första mörka romlansering inom nya portföljen KISS Rum Kollection. Som avslutningslåt på KISS självbetitlade debutalbum från 1974, och inpräntad i musikhistorien på ett av världens genom tiderna bästa livealbum – KISS Alive – har låten Black Diamond blivit en klassiker. Med sitt karaktäristiska riff och skyhöga igenkänningsfaktor i sången visade Black Diamond varför KISS låtskrivande var på en helt egen nivå. KISS Black Diamond Premium Dark Rum har inte bara lånat sitt namn från denna pelare inom musikhistorien, det är också en exceptionellt välbalanserad mörk rom lagrad på ekfat upp till 15 år. Etiketten på flaskan har inspirerats av bandets tidiga år, och med referenser till både scenkläder och ikonisk sminkning blir designen något alldeles extra för fansen som växt upp med KISS.

”Nu är vår första produkt med KISS äntligen här och vi är väldigt stolta över debuten från KISS Rum Kollection. Romen finns idag tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment och i och med detta är Sverige först ut i världen att lansera denna produkt. Nu gäller det att vi säljer mer än de produkter som finns på Systembolaget idag för att säkerställa att KISS Black Diamond Premium Dark Rum tar sig in på så många butikshyllor som möjligt. Vi känner stor tilltro till att fansen och ni aktieägare kommer att hjälpa oss att göra detta till en stor succé i Sverige. Let’s rock and rum!” säger Filip Lundquist, VD för Umida Group AB (publ).

Om KISS Black Diamond Premium Dark Rum

Doft: Nyanserade toner med tydlig fatkaraktär. Distinkta drag av torkad frukt, karamell, arrak, vanilj, apelsinskal och nötter.

Smak: En smakupplevelse i flera lager med en återhållen sötma och utpräglad fatkaraktär. Väldefinierade toner av torkad aprikos, arrak, vanilj, nötter, torkade dadlar, vaniljpudding, kanel och choklad.

 

KISS Black Diamond Premium Dark Rum

Systembolagets artikelnummer: 82250-02

Alkoholhalt: 40%

Ursprung: En blandning av karibisk mörk rom, upp till 15 år gammal.

Volym: 500 ml

Pris: 369 Sek

Inom kort lanseras även KISS Rum Kollection med egen Facebook och hemsida.

 

För ytterligare information, kontakta:

Filip Lundquist, VD, Umida Group AB (publ)

Telefon: +46 (0)769 42 41 21