Umida Group AB

Sommarens fyndigaste vinprodukt, Easy Wine Glass – som blivit en hit i ”festival-Sverige” – finns nu också tillgängligt på Systembolaget. Detta kommer att uppmärksammas via TV-reklam i Kanal 5 tillsammans med banner-annonsering på Ticnet.se och Aftonbladet.se samt genom en speciellt framtagen kampanjsida.
Samtidigt lanseras en ny varumärkeshemsida, www.easywineglass.com

Åhusföretaget Cefour Wine & Beverage har bokstavligen tänkt utanför flaskor och boxar och utvecklat en lika enkel som brilliant produkt. Ett förfyllt, drickfärdigt vinglas!

Slipp flaskor och glas på nästa trädgårdsfest, ta enkelt med ett par glas i picknick-korgen eller på campingen. Lätt att hantera, inget kross och med sin låga vikt och återvinningsbara plast även bra för miljön.

Easy Wine Glass finns tillgängligt i tre varianter, en röd ”grillvänlig” Merlot, en vit fräsch Chardonnay och en somrig rosé. Samtliga viner odlade på sluttningarna kring vackra Limoux i sydöstra Frankrike för att sedan direktimporteras till tappningsanläggningen i Skåne. Merparten av de producerade vinglasen går på export till USA och Västeuropa där glasen säljs i vanliga livsmedelsbutiker eller i sk. to go-butiker, men också till konsert- och festivalarrangörer eller till kunder inom rese- och turistnäringen.

På den svenska marknaden är det mestadels besökare på festivaler och större events som haft möjligheten att upptäcka Easy Wine Glass. Bl.a. kunde besökarna på Sveriges största festival Bråvalla avnjuta vinerna till skön musik.

Exponeringen på arrangemang såsom Bråvalla har väckt nyfikenhet bland den vindrickande delen av publiken, som efter festivalbesöken även efterfrågat vinglasen för att konsumeras i mer privata sammanhang. Något som märkts på det stora antalet förfrågningar som Cefour fått den senaste tiden.

”Med denna TV- och internetkampanj hoppas vi kunna nå ut till en bredare publik och upplysa om att Easy Wine Glass nu även finns att beställa via Systembolaget”, säger Mikael Bergholts VD Cefour Wine & Beverage.

Easy Wine Glass Chardonnay (art. nr 73568), Easy Wine Glass Merlot (art. nr. 73174) samt Easy Wine Glass Rosé de Syrah (art. nr 73076) finns i Systembolagets beställningssortiment; och kan beställas i din lokala systembolagsbutik eller viawww.systembolaget.se. Samtliga viner kostar 64 kr för 4 glas om vardera 18,7 cl (dvs totalt 75 cl.)

För ytterligare information:
Mikael Bergholts, VD 044-781 66 51 mikael@cefour.parkinglot.se

Cefours affärsidé är att producera, sälja och distribuera vin och andra alkoholhaltiga drycker som tappats på specialdesignade, praktiska och drickfärdiga engångsförpackningar av återvinningsbar plast under varumärket Easy Wine Glass.


Se nyheten från Cefour