Umida Group AB

Den totala försäljningen av Easy Wine Glass i Systembolagets beställningssortiment har ökat med 21% i november jämfört med oktober månad, och det är det röda Merlot-vinet som är mest populärt just nu.

Övriga viner i Easy Wine Glass sortiment av förfyllda vinglas är Chardonnay (vitt vin, nr 73568) och Syrah (rosévin, nr 73076). Om försäljningen under december kommer upp i en nivå motsvarande genomsnittet för oktober och november är det högst sannolikt att Easy Wine Glass fr.o.m den 1 mars 2014 kommer upp på hyllorna i sju av dom större Systembolagsbutikerna. Visar det sig att försäljningen ökar markant innebär det att Easy Wine Glass uppgraderas och därmed görs tillgängliga i ännu fler av Systembolagets butiker.

”Det är glädjande att Easy Wine Glass får möjlighet till den exponering och mediala uppmärksamhet som det innebär att finnas på hyllan i ett antal av Systembolagets butiker. Dessutom kommer glasen att kunna köpas styckevis, vilket vi bedömer kommer att ha en positiv effekt på försäljningen. Som det är nu är konsumenterna hänvisade till att köpa storpack med 24 st glas av samma vinsort”, säger Mikael Bergholts, VD Cefour Wine & Beverage.

För ytterligare information kontakta;
VD Mikael Bergholts – tel: 076-632 24 75.
mikael@cefour.parkinglot.se
Cefours affärsidé är sälja och distribuera vin och andra alkoholhaltiga drycker som tappats på specialdesignade, praktiska och drickfärdiga engångsglas av återvinningsbar plast.

Se informationen från Cefour