Umida Group AB

Cefour Wine & Beverage AB (Publ) levererar till Bråvallafestivalen som går av stapeln 25-26-27 juni i Norrköping. Samtidigt testar Cefour ett nytt koncept för årets leveranser till Bråvallafestivalen, för bättre och effektivare transport och lagerhållning under festivalen.

Cefour Wine & Beverage AB (Publ) har erhållit beställning med ett nettoordervärde om drygt 150 000 kr av sina förfyllda vinglas till årets Bråvallafestival, som hålls i Norrköping 25-27 juni.

Det är tredje året i rad som Cefour levererar vin till Bråvallafestivalen, en av landets största musikfestivaler med 50 000 besökare.

Inför årets festival väljer Cefour att prova ett nytt koncept för leverans och lagerhållning till festivaler. Genom att en kylbil placeras inne på festivalområdet säkerställs en obruten kylkedja i transporten, vilket både ökar den upplevda produktkvaliteten samt underlättar för festivalorganisationen. Dessutom möjliggörs en ökad försäljning om behov skulle uppstå, då kylbilen lastas med en större mängd än vad som beställts.

”Det är mycket glädjande att vi för tredje året i rad får leverera till en av de största och mest populära musikfestivalerna i Sverige. Vi hoppas att vårt nya koncept för leverans och lagerhållning skall underlätta för våra festivalkunder och att Cefours koncept för vinförsäljning på festivaler och arenor därmed blir ännu starkare.” säger Henrik Sundewall, VD för Cefour.

För ytterligare information, kontakta:
Henrik Sundewall, VD, Cefour Wine & Beverage Partihandel AB (Publ)
E-post: henrik.sundewall@cefour.parkinglot.se
Telefon: 076-877 00 00


Se nyheten