Umida Group AB

Deltagandet och nylanseringen av uppdaterat Easy Wine Glass på SPAR i Holland, och deras årliga inköpsmässa i Utrecht, resulterade i att 23 st SPAR-butiker köpte in Easy Wine Glass direkt på plats och bereder nu hyllplats inför försäljningsstart våren 2013. Utöver dessa har flertalet visat stort intresse, och tillsammans med vår samarbetspartner Groupe LFE kommer vi att fortsätta bearbeta enskilda butiker samt SPAR på central nivå.

Utställare på mässan är inbjudna leverantörer vars produkter är listade i SPAR sortimentet. Av drygt 200 utställares produkter blev Easy Wine Glass utvald till mässans mest innovativa produkt. Juryn består av nyckelpersoner inom SPAR och är ett pris som ger uppmärksamhet i såväl interna- som externa branschmagasin.

”Det är oerhört kul med all den positiva respons som vi fått på mässan. De butiker som listat produkterna är city-butiker i Amsterdam och Rotterdam samt butiker i anslutning till turisttäta områden vid stränder och campingplatser. Detta är butiker i det segment som vi riktar oss mot. Att dessutom ta hem det prestigefyllda priset för mest innovativa produkt i konkurrens med multinationella livsmedelsföretag ger inte bara värdefull PR utan kommer också att underlätta för vidare bearbetning mot SPAR internationellt samt i övriga retail segmentet”, säger VD Mikael Bergholts.

SPAR är en internationell livsmedelskedja med huvudkontor i Amsterdam. Kedjan har förutom varumärket SPAR även konceptbutiker, såsom: InterSpar, EuroSpar, SparExpress och Spar Drive-Thru. Antalet butiker i Holland uppgår till 282 st och dessa omsätter tillsammans totalt 492 milj Euro. Kedjan är huvudsakligen representerad i Europa men även i Afrika, Australien och Asien. SPAR har idag 12.123 st butiker.

För mer information, vänligen kontakta:

Mikael Bergholts, VD
mikael@cefour.parkinglot.se
+46 (0)44-781 66 51

Cefours affärsidé är att producera, sälja och distribuera vin och andra alkoholhaltiga drycker som tappats på specialdesignade, praktiska och drickfärdiga engångsförpackningar av återvinningsbar plast.


Se nyheten från Cefour