Umida Group AB

Sedan februari har Easy Wine Glass tre olika vinvarianter funnits tillgängliga i Systembolagets beställningssortiment och distribuerats genom Systembolagets interna logistiklösning för lokala och småskaliga drycker. Redan två månader in i utvärderingsperioden blir Easy Wine Glass tvungna att fr.o.m. den 1:e juni 2013 lyfta ut artiklarna från denna logistiklösning. Detta på grund av att Easy Wine Glass vida överskridit Systembolagets maxgräns på 60 butiker, vilket är gränsen för att räknas som småskaliga artiklar. Fram tills idag har leveranser skett till 118 st enskilda butiker över hela landet.

Efter den 1:e juni kommer Cefour Wine & Beverage själva att ansvara för distributionen till butikerna, samtidigt som man aktivt letar efter en sälj- och distributionspartner som vill komplettera sin befintliga dryckesportfölj med en innovativ vinprodukt med stor potential.

Precis som tidigare har varje enskild butik samtidigt möjlighet att vid stor efterfrågan plocka in Easy Wine Glass på sin egen butikshylla.

”Det är fantastiskt roligt med en sådan respons och försäljning så här tidigt på säsongen. Vi räknar med en fortsatt ökning ju närmare sommaren vi kommer. Från den 1:e juni – när vi har en nationell distribution på plats – kan vi också tillgodoräkna oss försäljningen för att uppnå listning i det ordinarie sortimentet. Detta gör att vi har möjlighet att satsa lite extra på marknadsföring för att öka försäljningen genom Systembolaget” säger VD Mikael Bergholts.

Easy Wine Glass finns i Systembolagets beställningssortiment; Chardonnay (art. nr 73568-10), Merlot (art. nr. 73174-10) samt Rosé de Syrah (art. nr 73076-10) och kan beställas i din lokala butik eller via www.systembolaget.se. Samtliga viner kommer från välrenommerade producenter i södra Frankrike och kostar 64 kr för 4 glas om vardera 18,7 cl (dvs totalt 75 cl.)

Easy Wine Glass används med fördel på sådana platser där traditionella glas eller glasflaskor inte får eller bör användas, som t.ex på picknicken, trädgårdsfesten,vid poolen, på stranden mm.

För mer information, vänligen kontakta:

Mikael Bergholts, VD
mikael@cefour.parkinglot.se. Tel: +46 (0)44-781 66 51

Cefours affärsidé är att producera, sälja och distribuera vin och andra alkoholhaltiga drycker som tappats på specialdesignade, praktiska och drickfärdiga engångsförpackningar av återvinningsbar plast.

 


Se nyheten från Cefour