Umida Group AB

Easy Wine Glass förfyllda vinglas kommer att finnas tillgängliga i serveringstälten och i barerna på Lundakarnevalen den 16-18 maj. Lundakarnevalen arrangeras vart fjärde år av studenterna vid Lunds universitet. Karnevalen som startade i mitten av 1800-talet har ca 400.000 besökare under de tre karnevalsdagarna.

”Vi är mycket glada över att Lundakarnevalen beslutat sig för att ta in Easy Wine på deras tredagarskarneval. Lundakarnevalen har en lång tradition och att få se vår produkt i detta sammanhang är verkligen stimulerande”, säger Jonas Lindeborne på Cefour Wine & Beverage.Easy Wine Glass är en praktisk och säker förpackningslösning för vin, speciellt utvecklad för events, festivaler och konserter. Glasen ger exakt serveringsvolym varje gång, säker hantering, inget spill, inget svinn, inget glaskross – vilket sammantaget ger full kontroll för arrangören.

”Ofta handlar det om att kunna servera snabbt och effektivt på kortast möjliga tid, och under de mest intensiva perioderna så är det snabbheten i serveringen som ligger till grund för en bra omsättning. Att det dessutom är en ”kul” och innovativ produkt jämfört med traditionella flaskor, bag-in-box eller tetra, gör den än mer kompatibel i evenemangsmiljöer”, avslutar Jonas Lindeborne på Cefour Wine & Beverage.

För ytterligare information kontakta;

Jonas Lindeborne,COO/Marknadschef, tel: 044-781 66 56


Se nyheten från Cefour