Umida Group AB

Cefour har idag skickat en första delleverans av Easy Wine Glass till sin distributionspartner i Serbien. Detta är inledningen på ett vidare samarbete med Viking Skandinavija kring försäljning både inom event- och retailmarknaden.

Leveransen inleder starten på ett omfattande promotionarbete som bl.a. innefattar försäljning på en internationell supermarketkedja som nyligen etablerat sig i regionen. Easy Wine Glass kommer också att spela en av ”huvudrollerna” i en nyproducerad TV-serie med musik och vin som tema. Dessutom kommer Easy Wine Glass att säljas på Serbiens mest utbredda casinokedja.

”Oerhört kul att vi nu har påbörjat införsäljningen i Serbien & Montenegro och vi ser en otrolig potential i dessa länder. Inte minst på de kommande eventen där Easy Wine Glass snart kommer att finnas på plats”, säger Mikael Bergholts, VD i Cefour.För mer information, vänligen kontakta:

Mikael Bergholts, VD
mikael@cefour.parkinglot.se
Tel: +46 (0)44-781 66 51

Cefours affärsidé är att producera, sälja och distribuera vin och andra alkoholhaltiga drycker som tappats på specialdesignade, praktiska och drickfärdiga engångsförpackningar av återvinningsbar plast.


Se nyheten från Cefour