Umida Group AB

Cefour Wine & Beverage AB (publ) inleder försäljning av vin hos SSE Arena Wembley genom sin samarbetspartner Bear Smyth Ltd. Wembley är den andra arenaaktören som Bear Smyth Ltd tecknar avtal med under 2015.

Cefour Wine & Beverage AB:s (publ) förfyllda vinglas finns nu på Wembley Arena i London genom Cefours samarbetspartner Bear Smyth Ltd som inlett löpande leveranser till Wembley. Detta är den andra arenaaktören som Bear Smyth Ltd tecknar avtal med under 2015, innefattande Cefours serveringslösning.

Inga garantivolymer stipuleras varvid kontrakts- och ordervärden inte kan anges för samarbetet.

”Vi är mycket glada över att vårt samarbete med Bear Smyth ger utdelning i form av att vår serveringslösning nu görs tillgänglig på Wembley Arena. Arenamarknaden är ett prioriterat område för Cefour, och det är en starkt erkännande av Cefours koncept att vi får möjlighet att leverera till Wembley Arena.” säger Henrik Sundewall, VD för Cefour.

SSE Arena Wembley är historisk mark och färdigställdes redan 1934 inför Brittiska Imperiespelen. Arenan genomgick omfattande renovering 2005-2006 och används idag förutom för sport dessutom för konserter, komedier och familjeunderhållning. Arenan ligger i närheten av fotbollsarenan Wembley Stadium i London.

För mer information kring Bear Smyth Ltd, vänligen se www.enjoylifebytheglass.com

För ytterligare information, kontakta:

Henrik Sundewall, VD, Cefour Wine & Beverage Partihandel AB (Publ)
E-post:         henrik.sundewall@cefour.parkinglot.se
Telefon:       076-877 00 00


Document dividerSe nyheten