Umida Group AB

Servering av vin på festivaler har tidigare förknippats med långsam servering och mycket svinn, vilket har lett till att många arrangörer valt att inte erbjuda besökarna vin. För dig som velat njuta ett gott glas vin till dina favoritartister har inte fått den möjligheten eller på sin höjd fått balansera iväg med vin i en ölplastmugg. Med Easy Wine Glass, som är en ready-to-drink lösning för vin, ges arrangörerna nu möjligheten att servera vin på ett praktiskt, tidsbesparande och attraktivt sätt.

Easy Wine Glass har i sommar redan funnits på ett flertal större arrangemang främst i Sverige, Norge och Holland. Senast i raden av arrangemang erbjöds drygt 27.000 Håkan Hellström fans Easy Wine Glass på Slottskogsvallen i Göteborg och på Bergenhus Festning serverades hela 14.000 glas vin inför konserten med Kurt Nilsen, vilket hade varit en omöjlighet med en traditionell och långsam serveringslösning.

Nu har även den tyskägda arrangören FKP Scorpio, som bl.a. arrangerar Hultsfredsfestivalen, GetAwayRock och Bråvalla Festival, beslutat sig för att ta in Easy Wine Glass som det officiella vinet på dessa arrangemang. FKP Scorpio satsar stort på Bråvalla Festival som med sina 50 akter räknar med 40.000 besökare under denna tredagarsfestival, vilket gör detta Norrköpingsarrangemang till en av Sveriges mest betydelsefulla festivaler.

Easy Wine Glass kommer i övrigt att ha bra närvaro och finnas på flera konserter med världsartister i sommar, såsom Rihanna, Mark Knopfler, Neil Young, David Guetta, Muse m.fl.

”Även om Easy Wine Glass har sitt berättigande i många miljöer såsom på flyget, picnic eller i minibarer så är det ändå i dessa miljöer som glasets fördelar är som tydligast. Jag var själv på Håkan Hellström konserten som besökare och det var fantastiskt att se hur bra glasen fungerade och hur väl vinet mottogs av konsertpubliken”, säger Cefours VD Mikael Bergholts.

För mer information, vänligen kontakta:

Mikael Bergholts, VD
mikael@cefour.parkinglot.se. Tel: +46 (0)44-781 66 51

Cefours affärsidé är att producera, sälja och distribuera vin och andra alkoholhaltiga drycker som tappats på specialdesignade, praktiska och drickfärdiga engångsförpackningar av återvinningsbar plast.


Se nyheten från Cefour