Umida Group AB

Det holländska flygbolaget Corendon Dutch Airlines kommer fr.o.m. första veckan i april att helt gå över till att servera Easy Wine Glass på sina fyra Boeing 737-800.

De ser fördelarna i den snabba hanteringen, säkerheten och produktens låga vikt. Corendon Dutch Airlines inriktar sig framförallt på charter till Medelhavet och i synnerhet till Turkiet. De är en del av Corendon Group som också består av ett flertal reseoperatörer och har också ett mycket nära samarbete med Detur.

”Vår fortsatta satsning på den holländska marknaden börjar nu visa resultat och avtalet med Corendon är en mycket bra referens för Cefour inom resebranschen. Easy Wine Glass har sedan 2011 även funnits på några av Sverigeflygs inrikeslinjer med gott resultat, och det är extra tillfredsställande att nu kunna erbjuda även dem ’2:a generationens’ vinglas”, säger
VD Mikael Bergholts.

För mer information, vänligen kontakta:

Mikael Bergholts, VD
mikael@cefour.parkinglot.se
+46 (0)44-781 66 51

Cefours affärsidé är att producera, sälja och distribuera vin och andra alkoholhaltiga drycker som tappats på specialdesignade, praktiska och drickfärdiga engångsförpackningar av återvinningsbar plast.


Se nyheten från Cefour