Umida Group AB

Lagom till sommaren finns de förfyllda och drickfärdiga vinglasen från Cefour Wine & Beverage i Systembolagets beställningssortiment. Glasen passar utmärkt vid evenemang utomhus samt vid andra arrangemang och tillfällen där glas och glasflaskor ej är lämpliga, eller då man vill effektivisera vid servering. Sortimentet består av omsorgsfullt utvalda vinsorter under varumärket ”Easy Wine Glass”.

Det Åhusbaserade vinföretaget Cefour Wine & Beverage som producerar förfyllda och återvinningsbara vinglas introducerar nu sina produkter i Systembolagets beställningssortiment, med start den 2 juli.

Cefours förfyllda glas har sedan starten 2010 sålts i Sverige och utomlands via grossister samt till arrangörer av konserter, festivaler, cateringverksamheter, hotell- och resebranschen etc.

”Vi har märkt av en stor efterfrågan på våra vinglas bland privatpersoner i Sverige. Många har provat på produkterna vid events, konserter eller på inrikesflyg och har då sett fördelarna även för privat konsumtion. Därför väljer vi nu att introducera våra 4-pack i Systembolagets beställningssortiment. Inte minst är det kul att vara med om att introducera ett helt nytt förpackningskoncept för vin på Systembolaget”, meddelar Mikael Bergholts, VD
Cefour Wine & Beverage AB.

Vinerna finns i tre olika varianter; Chardonnay (art. nr 73568-10), Merlot (art. nr. 73174-10) samt Rosé de Syrah (art. nr 73076-10). Samtliga viner kommer från välrenommerade producenter i södra Frankrike och kostar 64 kr för 4 glas om vardera 18,7 cl (dvs totalt 75 cl).

Easy Wine Glass används med fördel på sådana platser där traditionella glas eller glasflaskor inte får eller bör användas, som t.ex på picknicken, trädgårdsfesten, vid poolen, på stranden mm.

Vin- & produktfakta

Easy Wine Glass – Merlot, Pays d’Oc, Frankrike (art.nr 73174-10) 
Ett vin som tilltalar de allra flesta rödvinsälskare – fylligt och smakrikt med inslag av plommon. Passar utmärkt till de flesta kötträtter, eller varför inte prova med en svamprisotto.
Alkoholhalt: 13%. Pris 64 kronor (4 x 18,7 cl).

Easy Wine Glass – Chardonnay, Pays d’Oc, Frankrike (art.nr 73568-10)
En ren och fräsch Chardonnay som har en mogen och aromatisk päronsmak med en touch av färsk persika. Vinet känns fräscht och krispigt i munnen och startar med mjuka mineraltoner som efterhand blir fylligare och får mer persikosmak. Vinet har en bra koncentrerad fruktsmak, men balanseras av krispig syra. Serveras till klassiska fisk- eller salladsrätter, eller avnjutes väl kylt på egen hand.
Alkoholhalt: 13%. Pris 64 kronor (4 x 18,7 cl).

Easy Wine Glass – Rosé de Syrah, Pays d’Oc, Frankrike (art.nr 73076-10)
Ett mycket lättdrucket rosévin med en orange/rosa nyans. Vinet har en frisk smak av färska frukter såsom hallon, svarta- och röda vinbär med en torr, fräsch finish.
Alkoholhalt: 13%. Pris 64 kronor (4 x 18,7 cl).

För mer information, vänligen kontakta:

Mikael Bergholts
VD
mikael@cefour.parkinglot.se
+46 766 322475

Johan Karlsson
Försäljningschef
johan@cefour.parkinglot.se
+46 707 740580

Cefours affärsidé är att producera, sälja och distribuera vin och andra alkoholhaltiga drycker som tappats på specialdesignade, praktiska och drickfärdiga engångsförpackningar av återvinningsbar plast.


Ikon för MS Word  Se nyheten från Cefour