Umida Group AB

Se nyheten från Cefour

Cefour har fått klart med en provorder till Hong Kong, som ett resultat av deltagandet på Hong Kong International Wine & Spirits Fair. Leveransen till WaiChing Wine International är ett första steg i en etablering i Hong Kong.

Cefour har under de senaste sex månaderna arbetat aktivt för att etablera sig i Asien med fokus på den Kinesiska marknaden, dels genom deltagande i mässor i Shanghai och Hong Kong, och dels genom att Cefour har en lokalt anställd som följer upp och bearbetar alla de leads som genererats. Resultatet av den senaste mässan är att det nu förs samtal med ytterligare 9 intressenter i Hong Kong, 23 importörer och 31 distributörer i Kina samt flera mycket intressanta importörer i Japan.

”De första stegen in på den kinesiska marknaden har tagits” kommenterar ordförande Mats Krönlein. Cefour har idag muntlig order från Nicent Kano Wine Importer, som är baserad i Xiamen i provinsen Fujian i sydöstra Kina. Denna importör har presenterat sin marknadsplan för Cefours produkter och har som mål att få in dessa i två supermarket kedjor – DenisMart och New China South – innan det kinesiska nyåret, men behöver få klart med sin egen paketering först. Ytterligare en muntlig betydande order har Cefour fått från Yunnan Yizu Wine Industry i Kunming i provinsen Yunnan i sydvästra Kina. Innan ordern blir bekräftad ska produkterna godkännas. Importörens plan är att börja i Yunnan som en testmarknad, men de verkar även i Chongqing, Sichuan, Guizhou, Guangxi och Beijing.

För mer information vänligen kontakta
Mats Krönlein, Styrelseordförande
0709-32 50 06
mats@cefour.parkinglot.se

Cefours affärsidé är att producera, sälja och distribuera vin och andra alkoholhaltiga drycker som tappats på specialdesignade, praktiska och drickfärdiga engångsförpackningar av återvinningsbar plast.


Se nyheten från Cefour