Umida Group AB

Även i år kommer Easy Wine Glass förfyllda vinglas att finnas tillgängliga i serveringstälten och i barerna på Bråvalla Festival den 26 – 28 juni 2014. Ordervärdet är begränsat, men beställningen innebär en 70-procentig ökning mot fjolårets volym som levererades till Bråvalla Festival.

Bråvalla Festival arrangeras av en av Europas största arrangörer; FKP Scorpio. Under premiäråret 2013 blev Bråvalla Festival en enorm succé för arrangören.

”Självklart innebär det ett stort mervärde för Easy Wine Glass att exponeras för en så stor publik som FKP Scorpio genererar, vilket även kan ge avtryck genom ökad efterfrågan av våra produkter på Systembolaget och i andra sammanhang”, säger Jonas Lindeborne, VD för Cefour Wine & Beverage.

Easy Wine Glass är en praktisk och säker förpackningslösning för vin, speciellt utvecklad för events, festivaler och konserter. Glasen ger exakt serveringsvolym varje gång, säker hantering, inget spill, inget svinn, inget glaskross – vilket sammantaget ger full kontroll för arrangören.

”Att Easy Wine Glass även var med på Live Nations välbesökta arrangemang, Sthlm Fields, tidigare i år är ytterligare en bekräftelse på att produkten har fått fäste bland Sveriges festivaler”, avslutar Jonas Lindeborne.

För ytterligare information, kontakta:

Jonas Lindeborne, VD Cefour Wine & Beverage, tel: 044-781 66 56


Se nyheten från Cefour