Umida Group AB

Umida Group AB (publ) via affärsområdet Brands For Fans lanserar idag en shot vid namn Shot-a-blängare via Systembolagets beställningssortiment tillsammans med hårdrockskomikern Sungen. Sungen släppte även en låt med titeln Shot-a-blängare fredagen 11 juni som finns tillgänglig på alla musikstreamingtjänster.

Sungen är en av hårdrockssveriges mest uppskattade komiker. Sungen som egentligen heter Magnus Östlund har underhållit Sveriges hårdrockscommunity på sitt egna sätt under flera år nu och har byggt upp en stor och trogen följarskara på sina olika sociala media plattformar. Sungen började även göra egen musik under slutet av 2017 och hans låtar har fram tills idag streamats flertalet miljoner gånger.

Umida och Sungen lanserar nu tillsammans en shot med den klassiska smaken hallon och lakrits. Produkten lanseras samtidigt som Sungens nya låt med samma namn. Många av Umidas produkter har låttitlar som produktnamn, KISS Cold Gin, KISS Black Diamond, Motörhead Bomber m.f. och detta är första gången som låten och produkten lanseras samtidigt. Shot-a-blängare Hallon Lakrits blir idag tillgänglig via Systembolagets beställningssortiment och vid tillräckligt hög efterfrågan kan produkten komma in på butikernas hyllor.

”Det här är det störstas som hänt i min karriär, kanske till och med i livet. Kanske till och med det största som hänt hela min släkt, min granne, min sambo och min gamla hamster Ove. Jag har ÄNTLIGEN fått släppa en produkt via Systembolaget! Sungen’s Shot-a-Blängare är en hallon/lakrits shot, gjord helt i min egen smak och tycke. Tack Brands for Fans, tack Hårdrock och tack… Sverige” säger Magnus ”Sungen” Östlund

”Vi är otroligt glada över att inleda ett samarbete med en stark profil här hemma i Sverige. Sungen har en trogen följarskara och han har redan gett produkten väldigt stort utrymme i sina sociala kanaler. Att Sungen samtidigt lanserar, vad som kan komma att bli årets sommarhit, är väldigt spännande. Vi hoppas att Sungens fans kommer älska Shot-a-Blängare och att fansen vill se fler produkter med Sungen. ” säger Filip Lundquist, VD för Umida Group AB (publ).

 

För ytterligare information, kontakta:

Filip Lundquist, VD, Umida Group AB (publ), Telefon: +46 (0)76 942 41 21