Umida Group AB

Umida Group AB (publ) lanserar idag den andra spritprodukten under varumärket Ekobryggeriet, en ekologisk snaps med lägre alkohol. Snapsen finns nu att beställa i Systembolagets beställningssortiment.

Ekobryggeriet är idag marknadsledare inom kategorin premiumtonic på den svenska marknaden. Den första mars i år lanserades Ekobryggeriet Ekologisk gin i det fasta sortimentet hos Systembolaget. Ginen har mottagits väl och redan sålt över 30 000 flaskor från hyllorna i de drygt 375 butiker där den finns listad. Inför sommarens högtider och festligheter lanseras nu ännu en spritprodukt under Ekobryggeriet, en ekologisk och lågalkoholhaltig snaps. Allt fler konsumenter efterfrågar produkterna med lägre eller ingen alkohol men vill samtidigt inte tumma på smak eller kvalitet.

Ekobryggeriet ekologisk snaps är en högkvalitativ, ekologisk och lågalkoholhaltig snaps med 25% alkoholhalt. Snapsen har en kryddig smak samt lite sötma och inslag av kummin, fänkål, dill och citrus. Denna klassiskt smaksatta snaps är förpackad i en elegant glasflaska om 500 ml till priset 149 kr.

”Vår första spritprodukt under Ekobryggeriet har mottagits väldigt väl, 30 000 sålda flaskor från butikernas hyllor under de första tre månaderna är ett bra utfall. Nu väntar sommaren som är högsäsong för gin paketerade i PET-flaskor. Lagom till sommaren lanserar vi den försa produkten under Ekobryggeriet i Systembyggets beställningssortiment. Vi hoppas att många konsumenter är villiga att beställa hem denna ekologiska och lågalkoholhaltiga snaps till midsommar.” säger Filip Lundquist, VD för Umida Group AB (publ).

För ytterligare information, kontakta:

Filip Lundquist, VD, Umida Group AB (publ), Telefon: +46 (0)76 942 41 21

Lämna ett svar