Umida Group AB

Umida Group AB (publ) har ingått ett samarbetsavtal med ytterligare ett av världens största rockband, Def Leppard. Under affärsområdet Brands For Fans kommer Umida att lansera två gin-produkter i samarbete med Def Leppard. Produkterna kommer att börja säljas under det andra kvartalet 2022 i både Europa och i USA i samband med bandets turné som startar under juni 2022.

Tillsammans med Def Leppard kommer Brands For Fans under det andra kvartalet 2022 lansera två högkvalitativa gin-produkter. Produkterna kommer att utvecklas av Umidas prisbelönta Master Blender med samma höga kvalitetsnivå som övriga produkter från Brands For Fans. De två kommande gin-produkterna kommer att göra fansen överväldigade. Etiketterna går in på djupet av bandet historik, estetik och artisteri. Inspirationen är hämtad från bandets hela karriär.

Produkterna kommer att lanseras samtidigt i både Europa och USA för att öka den globala närvaron av produkterna.

Def Leppard, som består av bandmedlemmarna Joe Elliott (sång), Rick Savage (bas), Rick Allen (trummor), Phil Collen (gitarr) och Vivian Campbell (gitarr), och bildades 1977 i Sheffield, Storbritannien. Bandet som är Storbritanniens största arenarockband någonsin, har sålt över 100 miljoner album (inklusive de mest framstående Hysteria och Pyromania) och spelat för miljontals fans över hela världen i en glittrande karriär.

2022 ger sig Def Leppard ut på The Stadium Tour, som är en co-headlining-turné med de amerikanska rockbanden Mötley Crüe, Poison och Joan Jett.

”Jag är otroligt glad och hedrad över att vi kan tillkännage nästa stora globala samarbete inom Brands For Fans. Def Leppard är äkta rocklegender med en stor och lojal fanbase och en omfattande merchförsäljning och väldigt restriktiva gällande samarbeten likt vårt. Jag är stolt över att lägga till Def Leppard till vår betydande samling av musiksamarbeten inom sprit och nu blickar vi framåt mot 2022 där jag är övertygad om att fansen som vanligt kommer att älska våra produkter.” säger Filip Lundquist, VD för Umida Group AB (publ).

För ytterligare information, kontakta:

Filip Lundquist, VD, Umida Group AB (publ)

Telefon: +46 (0)769 42 41 21