Umida Group AB

Umida Group AB (publ) varumärket Ekobryggeriet har haft listningar av tre produkter hos flygbolaget SAS under drygt ett års tid. Nu adderas även Airshoppen som kund inom flygindustri samt att SAS listar på en ny produkt på till sommaren.  

Ekobryggeriet har funnit med på SAS flygningar utanför Sverige under drygt ett års tid. De tre produkter som finns listade hos SAS är Tonic Original, Ginger Beer och Ginger Ale. Alla tre på 150 ml burk. Efter en önskan från SAS har en alkoholfri Mojito utvecklats och kommer att finnas på SAS flygningar från juni och framåt. Ekobryggeriet Mojito kan konsumeras som den är eller blandas med alkohol för att få en drink.

Airshoppen ingår i Nordic Leisure Travel Group och har till uppgift att packa och distribuera förbeställda taxfree-varor till gruppens flygresenärer världen runt. För detta ändamål lagerhåller bolaget ca 1 200 produkter från ledande varumärken inom hudvård, parfymer, smycken, solglasögon, godis och alkohol. Airshoppen driver både in flight och taxfree försäljningen hos flygbolag som TUI, Novair, Jettime, Air Greenland, Bra Flyg, Från och med maj kommer Ekobryggeriets Tonic Original och Ginger Beer på 150 ml burk att finnas ombord på dessa flygbolags flygningar.

”Flygbolagen är viktiga kanaler för att få synlighet för varumärket Ekobryggeriet. Det är inga stora finansiella vinster med att sälja till denna kanal men värdet för varumärket är stort. Under en flygresa spenderar konsumenterna lång tid med varumärket och produkterna. Vi är väldigt glada att vi lyckats utveckla denna affär till sommarens alla resor.” säger Filip Lundquist, VD på Umida Group AB.

 

För ytterligare information, kontakta:

Filip Lundquist, VD, Umida Group AB (publ), Telefon: +46 (0)76 942 41 21

Lämna ett svar