Nyemission 2018Umida Group bjuder in till teckning av aktier


MemorandumTeckna onlineAnmälningssedelTeaser

Pågående nyemission fram till 30 november

Satsa på rock’n’roll! Var en del av Umida Groups offensiva satsning på tillväxt i dryckesbranschen tillsammans med världsartister.Om bolaget, emissionen och branschen

Möt Master Blender Daniel Henriksson – Så tänker en mästare på drycker

Möt VD Katarina Nielsen – SÅ ska Umida Group flerdubbla sin omsättning

Möt Vinfabriken – Vinet ska göra Umida Group till vinnare

Möt Brands For Fans – Brands For Fans når 40 miljoner bara på Facebook5 skäl till att teckna aktier i Umida Group

1. Stora internationella varumärken.
Umida Group är ett litet svenskt dryckesbolag som kanske inte är så välkänt på den stora scenen. Men genom förvärvet av Brands For Fans har man en helt ny igenkänningsfaktor över hela världen. Motörhead, Slayer, In Flames, Rammstein, Scorpions, du kanske hört talas om dem?

2. Ökad produktionskapacitet och skalbarhet.
De senaste åren har Umida Group satsat stenhårt på att utveckla fabriken i Götene för att öka kapaciteten. Det arbetet börjar nu bära frukt och vi kan tillverka mer än någonsin och buda på större affärer.

3. Innovation i världsklass.
Produkten är det centrala, och Umidas nya produkter vinner fler och fler upphandlingar och blindtester hos Systembolaget när smaken är det som fäller avgörandet.

4. Offensiv tillväxtsatsning.
Umida Group har höga ambitioner. Väldigt höga. Vi satsar på en nettoomsättning på 300 miljoner kronor redan 2020 (43 miljoner kronor 2017).

5. Historia är historia.
Bolaget har genomgått stora förändringar de senaste åren och lämnat tiden med rekonstruktion och byte av företagsnamn bakom sig. Men det har satt sina spår på aktien, som vi anser är rejält undervärderad.


Katarina-beskuren

Vår vision är att skapa hållbara smakupplevelser. Det innebär att vi lägger stort fokus på innovation och produktutveckling med smakupplevelser, produktkvalitet, ekologi och hållbara förpackningar.

Bolaget har genomgått en större transformation de senaste två åren och är nu riggat för tillväxt med mycket goda förutsättningar att växa med stora delar av vår egen portfölj, både i Norden men även internationellt.

– Katarina Nielsen, VD